onsdag 20. mars 2013

Såklart: Paljett-votter!


Etter å ha strikket min hvite paljettlue, bare visste jeg at det måtte bli paljettvotter på meg også :) Og så jeg som aldri har vært noen paljett/glitter/glam-jente, hihi. Man måtte altså bli godt voksen før man skjønte at det er skikkelig fint! Og det kan jo være at ungdommen syns det er 'harry' for alt jeg vet, men jeg elsker mitt nye paljett-sett!


Vottene ble strikket ganske umiddelbart etter lua, men så var det de bildene som skulle taes.. Og jeg kunne jo ikke bruke vottene før de var fotografert siden fargen er superhvit og helt sikkert ikke like hvit etter litt bruk ;) Derfor har de ligget her i kurven i påvente av fotoshoot. Og i dag var dagen :)


Oppskriften er fra samme sted som lua, nemlig Martine med den kjempefine bloggen Full av Ull.  Tusen takk Martine for super votteoppskrift også, passformen er smal og feminin, akkurat slik jentevotter skal være :) Garnet er som på lua, en tråd Lima og en tråd Fame Trend Paljett. Har enda mer paljettgarn, lurer på hva det skal få bli...


Sånn, nå kan jeg endelig ta i bruk mine lekre, hvite votter. Så får de være fin så lenge de føler for det  :) Jeg har strikket noen mer praktiske votter også, må bare ta bilde først..

Håper dere er mange med samme plan for kvelden som meg: Strikketøy

Klem, Gry-Anette

PS: Jeg har vært nødt til å fjerne muligheten for å kommentere som anonym på bloggen. Jeg ble så veldig plaget med spam-mail/kommentarer. Så hvis du ikke har egen blogg/konto, men ønsker å si noen ord eller spørre om noe blir jeg like glad for en mail på post@g-anette.com.


34 koselige kommentarer:

Siren sa...

Helt fantastisk fine, både vottene og settet. Kanskje jeg er en skjult paljett elsker jeg og?:) Tro meg, i kveld skal strikketøyet frem. Gleder meg til det! Kos deg:)

Lena sa...

Disse var utrolig nydelige! Jeg er en paljett-elsker, og blir bestandig dratt mot ting som gliteret (til kjærestens store fortvilelse). Alle jenter må ha (minst) et plagg med paljetter. :D

Line Kristine sa...

Hva ungdommen syns er vel revnende likegyldig! :) Det viktigste er at du syns det er fint. Syns det ble et kjempefint sett, jeg!
Og jeg har nok samme plan for kvelden som deg, ja ;)

olaug sa...

Kjempefine!!! Har aldri strikket med paljettgarn, men det var jammen en super ide :) Strikkes skal det her også i kveld, faktisk i fellesskap med venninner. God strikkekveld til deg :)

Synnøve sa...

Lekre, selvfølgelig! Kanskje det må bli et par pulsvarmere i paljettgarn?

Stine sa...

Helt nydelig var settet og tøff du som har hvite votter! :) Aldri prøvd paljett garn, kanskje det må bli noe for mine små prinsesser i gaver for lekkert er det!

Her er det lite strikking og høy påske-baby-rydde-faktor..*phu* kanskje jeg må påske-rydde garn lageret ;)

Lindas hobbyhjørne sa...

De var jo helt nydelig og jeg kan forstå at du bare måtte ha vottene også :)
Ha en fin kveld :)

Ingunn sa...

Lekkert sett! Jeg har heller ikke prøvd paljett-garn, men ser jo muligheter nå.
Takk for inspirasjon!

Klem fra Ingunn

Elins Strikkeri sa...

Skikkelig flotte votter:) lurer på kor du får fatt i paljettgarnet??

Lithe sa...

Det ble et flott sett :)
Gøy å strikke noe man blir litt ekstra fornøyd med!

Anne Marie sa...

Superfin paljettlue og votter. Tusen takk for tipset om paljettråd (jeg er alltif sistemann til å finne ut slikt), har en liten prinsesse som helt sikkert vil like litt paljettpynt på vinterulla.

Snertne sneller og små nøster sa...

Stilig :-) Jeg trodde du hadde sittet og tredd paljetter på garnet jeg ;-) Genialt at man kan kjøpe sånn garn :-))

Kos deg med glammen du - klem Siv

Silje Hansen sa...

Så søte di var! Ble et fint pynte sett :)

Frieblonder sa...

Nyydelige votter og lue! Paljetter og glam er jo skikkelig feminint da. Perfekt at det finnes paljettgarn:)

Ellen Kristin sa...

Slettes ikke harry!! Derimot veldig fint :)

trine andreassen sa...

Utrolig lekre, blir pittelitt misunnelig ;-)
Tror jeg må investere i litt paljett garn !

Ruths datter sa...

Det der må jo absolutt bli et finsett det. kjempelekkert med famegarnet.
Klem

Full av Ull sa...

De ble kjempefine, skikkelig jevnt strikket! Jeg går jo til og med å tenker på et tredje par med paljettvotter (med rosa Lima), men jeg får prøve å beherske meg :D To par paljettvotter per vinter får holde, hihi ;) Den gule kluten ble forresten ferdig, etter litt iherdig formiddagsstrikking i går (etter kaffedrikkingen, haha) :D
Ha en fin torsdag, stor klem

Elins Strikkeri sa...

Hei. Takk for tilbudet om handling, men når Jannickes hjemmekos har garnet kan eg kjøpe sjølv. Butikken hennes ligg ikkje så langt unna, men takk likevel! Ha ein fin dag:)

Pillan sa...

Et nydelig sett du har fått laget! Paljettgarn, ja det finner opp så mye nytt. Men jeg må og få si at jeg falt veldig for den nydelige luen din i "bølgemønster" i tidligere innlegg, herlige fager.
Pernilla

MarJE sa...

Guri...det var flott. Likte godt paljettsettet ditt.

Anette sa...

Disse var kjempefine, jeg elsker alt som glitrer og skal huske på paljettene til neste vinters vottestrikking :) Nå har jeg et par votter igjen å strikke for denne gang og de er til en mann. Så da tror jeg at jeg lar paljettene ligge :)
Ha en fin kveld!
Anette

Blåbærlina sa...

Så bra at du har fått komplett sett nå, så
du kan stase deg litt til i vinterkulda :o))
Kjempefine ble de!!!
Spent på de andre vottene også....
Fine bilderforresten,
:o)
Klem fra nina

Anne sa...

Jeg har heller aldri vært noen fan av paljetter, men dette settet var nydelig! Så fint med hvitt om vinteren! Så lenge det varer;)

Anne sa...

Forresten, jeg lurte på en ting... Legger du opp på en spesiell måte eller er det annet du gjør for å få så fin vrangbord på lua? Jeg syns ofte at den første runden blir lett hullete...har prøvd å strikke de rette vridd, men syns allikevel det blir litt hull ved de vrange. Litt mer stress for håndleddene mine å strikke vridd så vil helst slippe det hvis det fins et annet triks;)

Annika GW sa...

Underbara!Annika

Ingridstua sa...

Så fine "bling-bling" votter! Synes ikke det er harry, men så er jeg jo ikke så veldig ung heller. Hihi! Har strikket en del snurreluer med paljettgarn, og de ble veldig populære. Har også strikket hals med paljetter.

Jeg er ikke så veldig glad i for mye glitter og stas (selvom det kunne høres sånn ut), men synes settet ditt ble nydelig, og akkurat passe med paljetter.
Gleder meg til å se de andre vottene som du har strikket.

Ønsker deg riktig fin påske!

Klem fra Ingrid

Jea MomentsInLife sa...

Så fine votter!! :)

Stinemorღ sa...

Så lekre!
Fine blingvotter :)

klem

LisaM sa...

Så innmari fint sett!

Jeg har også lyst på paljettgarn....

Ønsker deg en god påske!
Klem

Victoria @ sa...

Lekkert, lekkert, lekkert! :)

Petronella sa...

Kjempelekkert lue/votte- sett. Det er utrolig hva noen små paljetter kan gjøre for ellers helt enkle plagg. Virkelig prikken over i-en :-)

Litamora's Quilt & Design sa...

Bare så flotte! Gleder meg til å prøve å strikke disse :-)

TweedyBird sa...

Vurderer å strikke en jakke med dette paljettgarnet.
Lurte derfor på hvilken farge du har bruk sammen med paljettgarnet her?

Takk forresten for en kjempehyggelig blogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...